www.tacos.cz Herve Société Piquant je také vyráběn z pasterizovaného mléka, ale je trošku slanější než varianta Doux. Delší je doba zrání - 5 až 7 týdnů. Podávat ho lze například k pivům typu ale nebo k plmějším vínům.
www.tacos.cz Pavé de Herve je 1.2 kg plátek sýra, podobný Herve, liší se pouze tvarem a smetanovější chutí.
www.tacos.cz Gourmet je sýr také vyráběný z pasterizovaného mléka, obě varianty, jemná i pikantní, zrají 4 - 8 týdnů, během nichž získá svou charakteristickou chuť. Dostupný je v podlouhlém tvaru nebo tradiční kostce. Chrakteristický je svou smetanovou chutí.
www.tacos.cz Grand Maître je Herve sýr zrající s belgickým pivem, takže jeho vůně a chuť lehce připomíná chmel. Přirozeně k němu patří hnědé mnišské pivo.