cpt. Cook
 

Těstoviny

Suroviny

Sýry

© 2010 - 2022
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


bar-eas   fen-kol   kol-lil   lot-piz   piz-qui   raj-šal   špa-zel   

Bariská focaccia
(Foccacia alla barese)

Bezlepková bramborová focaccia

Börek z fety, bylinek a jarní cibuky

Bramborový tatin s rozmarýnem

Calzone se špenátem

Cibulový koláč
(Tarte à l'oignon)

Cibulový koláč

Cibulový koláč s dvojím sýrem

Cibulový obrácený koláč
(Tarte Tatin aux chèvre et aux oignons)

Cibulový slaný koláč

Cibulový tatin s kávou
(Tatin d'oignons doux au café)

Crostata s uzeným masem

Čerstvé těsto na pizzu

Dort plněný čekankou a salsiccou
(Torta farcita di cicoria e salsiccia)

Dýňový závin

Easy cheesey muffins

recept ze stránek www.tacos.cz
12 :  215 dkg hladké mouky, 1/2 lžíce moučkového cukru, 3 lžičky kypřícího prášku do pečiva, 1/2 lžičky mletého pepře, 1/2  vejce, 3 dl mléka, 2 lžíce rostlinného oleje, 11.15 dkg tvrdého sýra Dubliner Vintage
zkopírováno z http://www.tacos.cz Troubu si předhřejte na 190 °C a muffinovou formu vymazejte máslem nebo zatříkněte olejem ve spreji. V jedné míse smíchejte mouku s práškem do pečiva, cukrem a mletým pepřem, v jiné pak zašlejte vajíčko a olej do mléka. Pak nalejte do mísy s moukou a promíchejte i se sýrem nakrájeným na drobné kostičky. Naplňte muffiny a zapečte 25-30 minut, dokud párátko zapíchnuté doprostřed nevytáhnete suché. Před vyjmutím z formy nechte 5 minut odpočinout a podávejte teplé.
vloženo 17.01.2021    zobrazeno 1330x    verze pro tisk