cpt. Cook
 

Tvarohová majonéza s rajčatovým protlakem

Vinegretta

Vinné šodó slané

Zelená majonéza

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zeleninová omáčka tatarská

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  mrkve, 15 dkg celeru, 1/2  cibule, 15 dkg nakládaných okurek, 1/2 lžička pažitky, 115 dkg majonézy, sůl, mletý pepř, moučkový cukr, 1/2  citrón, 3 lžíce kysané smetany, 1/2  sardelka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mrkev a celer podusíme v osolené vodě a nakrájíme na drobné kostky. Stejně usekáme okurky, cibuli a hodně jemně pažitku. Majonézu ochutíme solí, cukrem, kořením a citrónem, zředíme smetanou a nakonec přidáme usekanou zeleninu a drobně usekanou sardelku. Omáčka se hodí na pečená a smažená masa, vejce, vařené zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2003x    verze pro tisk