Španělský rýžový pudink
recept ze stránek www.tacos.cz 1 porce: 1.2 dl mléka, 15 dkg rýže, 3 dkg cukru krupice, 2 dkg šlehačky, sůl, celá skořice, vanilka nebo vanilkový cukr, citrónová kůra, mletá skořice
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do nádoby s dvojitým dnem se nalije mléko, přidá cukr, kousek celé skořice, proutek vanilky (nebo trochu vanilkového cukru), sůl a vše se za občasného promíchání uvede do varu. Potom se přidá spařená, propláchnutá rýže, kousek citrónové kůry a za občasného promíchání se uvaří do měkka (nesmí se rozvařit). Z uvařené rýže se odstraní skořice, vanilka a citrónová kůra a rýže se nechá vychladnout. Potom se promíchá s hustou nebo šlehanou smetanou, posype mletou skořicí a podává.