cpt. Cook
 

Mrkvový křen

Okurkový krém k bramborám

Omáčka Gribiche

Omáčka Hamilton

Omáčka ke studené rybě

Omáčka Villeroi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Omáčka z černého rybízu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce džemu nebo zavařeniny z černého rybízu, 1/2 lžičky hořčice, 1/2 lžíce desertního vína, 1/2  citrón na šťávu, 1/2  pomeranč, 1/2 lžíce citrónové kůry a pomerančové, 1/2 malá cibule, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Džem nebo zavařeninu pečlivě promícháme s hořčicí, přidáme víno, šťávu z citrónu a pomeranče. Na kostičky nakrájenou citrónovou a pomerančovou kůru a jemně nakrájenou cibuli spaříme. Vychladlé smícháme s omáčkou a přidáme pepř. Podává se k divočině, kachně, huse.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2548x    verze pro tisk

Omáčka z Tepoztlanu
(Salsa Tepozteca)

Ořechový jogurtový krém

Pesto

Pestrý kukuřičný krém

Pikantní omáčka

Pomerančová šlehačka

Rajčatová šlehačka

Rajčatové čatní

Remuládová omáčka

Remuládová omáčka

Rouille

Ruská hořčice

Řecká sýrová omáčka