cpt. Cook
 

Japonská omáčka

Jogurtová křenová omáčka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jogurtová omáčka cikánská (ostrá)

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  bílé jogurty, 4 lžíce kečupu, 2 lžíce hořčice, 4 lžíce oleje, 1/2 lžička sardelové pasty nebo 4 sardelová očka, 1/2 větší cibule, sůl, mletý pepř,  špetka mleté papriky, zelená petrželka, 2 lžíce míchané zeleniny (mixed-pickles), citrón nebo ocet,  špetka moučkového cukru
zkopírováno z http://www.tacos.cz V jogurtu rozšleháme kečup, hořčici, olej, přidáme jemně rozsekaná očka, cibuli, sůl a pepř. Podle chuti přidáme i trochu sladké papriky. Sterilovanou zeleninu do omáčky také jemně rozsekáme a omáčku nakonec podle chuti dokyselíme a přisladíme. Podáváme zejména k minutkám.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2924x    verze pro tisk

Jogurtová rajčatová omáčka

Karí omáčka

Kečup z pálivé papriky

Kreolská omáčka

Křenová majonéza

Křenová majonéza

Křenová studená omáčka

Křenová šlehačka

Ljutenica

Majonéza

Majonéza na zdobení

Maltézská omáčka

Mangové čatní

Mátová omáčka

Mexická salsa z rajčat

Mléčná majonéza

Mléčná sýrová majonéza