cpt. Cook
 

Jablko podle dobré paní

Jablko-tvarohová pěna

Jablkové kuličky

Jablkové pyré pečené

Jablkoví ježci

Jablkoví ježci

Jablkový krém s medem

Jablkový salát

Jahodová šlehačka zmrazená

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jahodové tiramisu

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  215 dkg jahod, 7.15 dkg piškotů, 8 cl kávového likéru, 1/2 l zrnkové kávy (espresso), 4 dl šlehačky, 3  ztužovače šlehačky, 7.15 dkg cukru krupice, 20 dkg žervé
zkopírováno z http://www.tacos.cz Jahody omyjeme a nakrájíme na tenké plátky. Cukrářské piškoty vložíme do plastového sáčku, sáček uzavřeme a piškoty rozdrtíme válečkem. Piškotovou drť vsypeme do misky a přelijeme likérem smíchaným s kávou. Smetanu nejprve šleháme asi 1 minutu a až potom do ní přidáme ztužovač a cukr. Do šlehačky ušlehané dotuha opatrně vmícháme žervé a jahody smícháme s piškotovou hmotou. Dno připravené formy pokryjeme vrstvou jahod s piškoty a jednou vrstvou šlehačky, pak obě vrstvy ještě jednou zopakujeme. Svrchní šlehačkovou vrstvu poklademe jahodovými plátky a přizdobíme například lístky bazalky nebo máty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2376x    verze pro tisk

Jahodový italský créme

Jahodový pohár s ovesnými vločkami

Jahodový pohár se šlehačkou

Jahody v čokoládě

Jahody z Modeny

Jednoduchá přesnídávka jablečná

Jogurt s ovesnými vločkami a ovocem

Jogurtový krém

Jogurtový krém s banány

Kakaový krém