cpt. Cook
 

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jablko podle dobré paní

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/2  jablko, máslo, moučkový cukr, rum
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pěkná větší jablka se opláchnou, pečlivě osuší, zbaví stopky a jaderníku a slupka se lehce po stranách na několika místech nakrojí. Otvor v jablkách se naplní směsí másla s cukrem, ochucenou rumem. Na otvor se položí kousek másla a posype se cukrem. Naplněná jablka se narovnají do ohnivzdorné misky a zapečou v horké troubě.

www.tacos.cz Pak se jablka přelijí jemným rumem, opálí (flambují) a podávají na plátku křehké briošky, opečené na másle.

www.tacos.cz Dávky surovin podle velikosti porce jablek.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1913x    verze pro tisk

Jablko-tvarohová pěna

Jablkové kuličky

Jablkové pyré pečené

Jablkoví ježci

Jablkoví ježci

Jablkový krém s medem

Jablkový salát

Jahodová šlehačka zmrazená

Jahodové tiramisu

Jahodový italský créme

Jahodový pohár s ovesnými vločkami

Jahodový pohár se šlehačkou

Jahody v čokoládě

Jahody z Modeny

Jednoduchá přesnídávka jablečná

Jogurt s ovesnými vločkami a ovocem

Jogurtový krém

Jogurtový krém s banány

Kakaový krém