cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrušky v horkém čokoládovém krému

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  7 l zavařených půlených hrušek, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce moučkového cukru, mletá skořice, 1/2 lžíce pistácií,

na krém: 1/4 l šlehačky, 2 lžíce medu, 1/2 balíček vanilkového cukru, 20 dkg hořké čokolády

zkopírováno z http://www.tacos.cz Ovoce polité horkým čokoládovým krémem je oblíbenou pochoutkou malých i velkých. Moučník připravíte ve chvilce a kdykoli, protože potřebné suroviny bývají většinou po ruce.

www.tacos.cz Hrušky nechte na sítku okapat a 1/8 I kompotové šťávy spolu s citrónovou šťávou, cukrem a skořicí svařte na malý zbytek. Potřete jím hrušky, dobře vychlaďte. Šlehačku, med a vanilkový cukr nechte přejít varem. Přidejte na malé kousky rozlámanou čokoládu a za stálého míchání metlou ji důkladné rozpusťte. Hrušky upravte na talířky, polijte horkým krémem a posypte pistáciemi nasekanými na kousky.

vloženo 12.07.2017    zobrazeno 1009x    verze pro tisk

Hrušky v kakaovém krému

Hrušky v krému

Hrušky v ovocné pěně

Hrušky v županu

Jablečné kuličky

Jablečný crumble

Jablečný dezert s griláží

Jablečný dort

Jablečný kompot s pudinkem

Jablka plněná brusinkami v krému

Jablka s čokoládovou polevou

Jablka s medem

Jablka s vanilkovým pudinkem

Jablka smažená

Jablka smažená ve vinném těstíčku

Jablka v krému

Jablka v županu

Jablka v županu

Jablka ve sněhu