cpt. Cook
 

Celer dušený na slanině

Celer dušený s vepřovými žebírky

Celer dušený se smetanou a sýrem

Celer plněný masem a houbami

Celer se sýrem po pařížsku

Celer se sýrem smažený

Celer smažený v těstíčku

Celer v sýrovém těstíčku

Celer zapečený s uzeným masem

Celer zapékaný s rajčatovým protlakem

Celer zapékaný s rajskou omáčkou

Celer zapékaný se sýrem

Celerové placičky s vločkami

Celerové pyré

Celerové smaženky I

Celerové smaženky II

Celerové smaženky s bramborami

Celerový řízek po měšťansku

Dušený celer

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Dušený celer s bílým vínem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  celery, 10 dkg slaniny, 10 dkg tvrdého sýra, 6 dkg hladké mouky, 1.215 dl bílého vína, 1.215 dl vývaru, citrónová šťáva, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Celer nakrájený na kousky na prst silné spaříme vařící vodou a necháme asi 10 minut stát, pak dáme na síto okapat. Dusíme na roztavených kostičkách slaniny, podléváme vývarem a bílým vínem, osolíme, okyselíme citrónovou šťávou. Nakonec zaprášíme moukou, a když omáčka přiměřeně zhoustne, posypeme vše strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3070x    verze pro tisk