cpt. Cook
 

agnolotti

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

agnolotti al plin

recept ze stránek www.tacos.cz
agnolotti al plin: 2. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Specialita z piemontských oblastí Langhe a Montferrat, agnolloti al plin jsou blízké příbuzné běžných piemontských agnolotti, liší se tvarem, kterým je malý obdélníček o straně asi 1 cm. V překladu jde o něco jako zaštípnuté agnolotti, název vychází z techniky jejich výroby, na pás těsta se navrší hromádky náplně, na ně se přeloží těsto a pak se palcem a ukazováčkem zamačkávají, aby se těsto kolem náplně spojilo, nakonec se jednotlivé kousky oddělí rádlem.
vloženo 19.11.2009    zobrazeno 6165x    verze pro tisk

agnuloti

anolini

casoncelli

casonsei

fagottini

marubini

pansotti

ravioli

tordelli

tortelli

tortellini

tortelloni

turtèi cremasco

turtlèin

turtlén