cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Francie   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čočky beluga, 9 dl vody, 10 dkg zeleného hrášku, 15 dkg baby špenátu, 1/2  cibule, 1/2 stroužek česneku, několik  koriandrových lístků, 4  vejce, 3 dl kokosového mléka, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 lžičky mletého zázvoru, 1/2 lžíce rostlinného oleje, chilli, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nakrájejte cibuli a česnek. V hrnci smažte na oleji na mírném ohni 5 minut, pak přidejte kari, zázvor, čočku a vodu. Nechte 15 minut dusit a poté přidejte hrášek a vařte dalších 9 minut. Přestaňte vařit a přidejte lístky špenátu.

www.tacos.cz Do mísy přilijte kokosové mléko, nasekaný koriandr, chilli papričku a sůl. Dobře promíchejte. Předehřejte troubu na 180 °C. Dortovou formu nebo terinu vyložte pečicím papírem. Ve velké míse rozšlehejte vejce a přidejte je do teplé směsi. Naplňte formu a pečte 45 minut.

www.tacos.cz Před vyklopením a podáváním se zeleným salátem nechte terinu vychladnout.

www.tacos.cz

vloženo 01.06.2024    zobrazeno 281x    verze pro tisk

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)