cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koláč s liškami a pecorinem

Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo

recept ze stránek www.tacos.cz
1 kus:  30 dkg lišek, extra virgin olivový olej, 1/2 stroužek česneku, 30 dkg ricotty, 10 dkg pecorina, 3  bílky, sůl, mletý pepř, muškátový oříšek, 6 dkg mletých lískových ořechů, tymián, 1/2 balíček křehkého těsta
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte lišky, největší z nich rozkrojte napůl a ostatní nakrájejte na plátky. Na troše oleje osmahněte stroužek česneku, nechte na něm plátky hub nasát chuť, pak je okořeňte, přikryjte a 10 minut necháte dusit. Do mísy dejte ricottu, strouhané pecorino, bílky, sůl, pepř a muškátový oříšek a promíchejte. Vyválejte obdélníkový balíček těsta brisé a vyrovnejte i s pečicím papírem do obdélníkové formy, dno i stěny. Dno propíchejte a rozprostřete na ně lískooříškovou drť, poté přidejte dušené houby a odrhnuté lístky čerstvého tymiánu. Nalijte na ně sýrovou náplň a zarovnejte ji, naaranžujte půlky lišek, které jste si odložili a pečte koláč v troubě předehřáté na 180 °C po dobu 50-60 minut. Pokud má tendenci příliš tmavnout, přikryjte povrch alobalem.
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 52x    verze pro tisk

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)