cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lasagne s ragú a hráškem

Lasagne con ragù e piselli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čerstvých vaječných lasagní, 150 dkg mletého masa (vepřové a hovězí), 4 dl passaty, bazalka, 15 dl bešamelové omáčky, 30 dkg mozzarelly, 215 dkg zeleného hrášku, 1/2  cibule, parmazán podle chuti, 1/2 dl bílého vína, 10 dkg pancetty, extra virgin olivový olej, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli nakrájejte nadrobno a zpěňte ji v hrnci na troše oleje. Přidejte směs mletého masa a nasekané slaniny a za častého míchání dobře opečte, poté přidejte hrášek. Hrášek nechte několik minut přejímat chuť, podlijte bílým vínem, nechte ho zcela odpařit a poté přilijte rajčatovou šťávu a lístky bazalky. Osolte a opepřete a duste alespoň hodinu pod pokličkou.

www.tacos.cz Mozzarellu nakrájejte na kostičky a dejte stranou. Vymažte zapékací misku, rozetřete několik lžic bešamelové omáčky a položte na ni lasagne, poté rozetřete velké množství masové omáčky, na kostičky nakrájený sýr a další bešamelovou omáčku. Pokračujte ve vrstvení, dokud nespotřebujete všechny ingredience. Na závěr naneste vrstvu masové omáčky, bešamelu a bohatě posypte strouhaným parmazánem.

www.tacos.cz Zapečte v troubě předehřáté na 180 °C asi 35-40 minut. Vyjměte z trouby, nechte 10 minut odpočívat a poté lasagne podávejte ozdobené na povrchu čerstvě nasekanou petrželkou.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 13.02.2024    zobrazeno 390x    verze pro tisk

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)