cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bramborové kung pao

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  15  brambor, 3 lžíce řepkového oleje, 1/2  cibule, 1/2  červená paprika, 1/2 lžička chilli vloček, 2 lžíce nasekaného česneku, 2 lžíce nasekaného zázvoru, 1/2 lžičky mletého sečuánského pepře, 1/2 šálku oříšků kešu, 3  jarní cibulky,

na omáčku: 8 cl kuřecího vývaru nebo zeleninového, 6 cl sójové omáčky, 6 cl přírodního cukru, 2 cl rýžového octa, 1/2 lžíce kukuřičného škrobu, 1/2 lžíce sójové omáčky hoisin

zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané žluté brambory nakrájejte na kostky, cibuli nadrobno, červenou papriku na kostičky, zázvor a česnek nasekejte nadrobno, zelenou cibulku na kolečka, kešu oříšky nahrubo. Kostky brambor povařte v osolené vodě 4 až 6 minut a potom nechte okapat a osušte je. Ingredience na omáčku smíchejte v misce a zatím dejte stranou.

www.tacos.cz Olej rozpalte na velké litinové pánvi a brambory na něm smažte do zezlátnutí, 10 až 12 minut za častého míchání nebo prohazování. Přidejte cibuli a papriku a restujte další 2 - 3 minuty. Přidejte chilli vločky, česnek, zázvor, polovinu kešu oříšků a zelenou cibulku. Minutu restujte. Přelijte do pánve omáčku, přiveďte vše k varu a povařte 2 minuty, až zhoustne. Těsně před podáváním ozdobte zbylými oříšky.

vloženo 22.09.2024    zobrazeno 119x    verze pro tisk

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)