cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pappardelle s liškami a krevetami

Pappardelle con finferli e gamberi

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg těstovin pappardelle, 40 dkg lišek, 40 dkg krevet, 1/2 stroužek česneku, parmazán podle chuti, zelená petrželka, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte vlhkým hadříkem, poté je ponechte vcelku nebo je nakrájejte na kousky sousta. Na pánvi rozehřejte olej s česnekem, přidejte houby a restujte je asi 10 minut, pak je osolte a opepřete.

www.tacos.cz Krevety očistěte, zbavte je krunýře a hlavy, ocas ponechte. Opláchněte je pod tekoucí vodou a osušte papírovými utěrkami. Smažte je několik minut na pánvi s trochou oleje, nakonec je osolte a opepřete.

www.tacos.cz Pappardelle uvařte ve velkém množství osolené vody podle návodu na obalu a sceďte je al dente a přihoďte přímo do pánve s houbami. Přidejte krevety, nechte je dojít a rozdělte porce na talíře. Podávejte s posypem čerstvou petrželkou a hoblinkami sýra.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 41x    verze pro tisk

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)