cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Míchaná vejce s liškami

Uova strapazzate con i finferli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  6  vajec, 40 dkg lišek, 15 cl mléka, 4 dkg másla, 1/2 stroužek česneku, zelená petrželka, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na pánvi rozehřejte olej se stroužkem česneku rozkrojeným napůl, přidejte očištěné lišky a promíchejte. Osolte a na středním plameni restujte 10 minut. Vejce rozklepněte do mísy s mlékem a špetkou soli a ručním šlehačem je rozšlehejte. Na rozpálené nepřilnavé pánvi rozpusťte máslo a poté do něj nalijte vaječnou směs. Jakmile začne tuhnout, zamíchejte ji stěrkou, aby se vejce rozdělila. Když je směs krémová a měkká, vypněte oheň, přidejte houby a promíchejte. Ihned podávejte s nasekanou petrželkou.
Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 42x    verze pro tisk

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)