cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Houbový kastrol z lišek

Sformato con funghi finferli

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg lišek, 150 dkg domácího chleba, 215 dkg bešamelové omáčky, zeleninový vývar podle potřeby, parmazán podle chuti, 1/2 stroužek česneku, zelená petrželka, extra virgin olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby očistěte vlhkým hadříkem. Na pánvi rozehřejte olej s česnekem, přidejte houby a za občasného míchání je asi 10 minut restujte. Dochuťte petrželkou, solí a pepřem.

www.tacos.cz Vymažte zapékací misku olejem, naaranžujte do ní plátky chleba, navlhčete je zeleninovým vývarem a potřete je velkým množstvím bešamelové omáčky. Posypte strouhaným sýrem a přidejte část podušených hub. Pokračujte dalšími vrstvami, poslední budou houby posypané strouhaným sýrem. Zapečte v předehřáté troubě na 200 °C asi 25 minut. Vyjměte z trouby, nechte vychladnout a podávejte.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 42x    verze pro tisk

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)