cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Smažené lišky s růžičkovou kapustou

Finferli e cavolini di Bruxelles in padella

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg růžičkové kapusty, 30 dkg lišek, šalotka, 2 stroužky česneku, 3 lžíce extra virgin olivového oleje, 6 plátků pancetty, 1/2 sklenka suchého bílého vína, 1/2 svazek pažitky, několik lístků rukoly, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Růžičky kapusty opláchněte a nakrájejte na půlky nebo čtvrtky. Očistěte lišky a ty větší z nich rozkrojte na poloviny nebo na silné plátky. Oloupejte a nakrájejte šalotku. Rozehřejte nepřilnavou pánev s olejem a kapustičky na ní opečte, několikrát je otočte. Osolte, přidejte oloupaný a na plátky nakrájený česnek, přiklopte a na mírném ohni duste 10 minut.

www.tacos.cz Na druhé pánvi opečte plátky slaniny a přendejte je na kuchyňský papír. Do stejné pánve přidejte trochu oleje, nakrájenou šalotku a houby. Osolte a opepřete a za častého míchání restujte 10 minut na prudkém ohni. Podlijte vínem. Přidejte kapustičky, promíchejte a přendejte na servírovací mísu. Přidejte nakrájenou slaninu, jemně nasekanou pažitku a lístky rukoly. Dochuťte pepřem a podávejte podle potřeby s rýžovým pilafem nebo polentovými krutony.

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 40x    verze pro tisk

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)