cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Noky s liškami a šalvějí

Gnocchi ai finferli e salvia

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg gnocchi, 40 dkg malých lišek, 2  šalotky, 1/2 hrst šalvěje, 4 dkg parmazánu, 4 lžíce extra virgin olivového oleje, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z lišek odstraňte kartáčkem nečistoty, pak je rychle opláchněte pod tekoucí vodou a očistěte vlhkým hadříkem a osušte kuchyňským papírem.

www.tacos.cz Oloupejte šalotky, nakrájejte je a několik minut je smažte na velké nepřilnavé pánvi s olejem, přidejte lišky a nasekané lístky šalvěje a poté je 4-5 minut restujte na středním plameni. Osolte a opepřete, přikryjte a za častého míchání duste asi 8 minut.

www.tacos.cz Uvařte bramborové noky ve velkém množství vroucí osolené vody, vyberte je děrovanou lžící, jakmile vyplavou na povrch, nasypte je přímo do pánve a na prudkém ohni je smíchejte s liškami a několik minut je opékejte. Posypejte trochou pepře, doplňte strouhaným parmazánem a podávejte

www.tacos.cz

Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 09.11.2024    zobrazeno 41x    verze pro tisk

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)