cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy

Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg hlívy ústřičné, 3 dkg másla, 3  šalotky, 2 lžíce olivového oleje, 1/2 stonek citronové trávy, 2 stroužky česneku, 15 cl vermutu Noilly Prat, 1/2 lžíce harissy, 8 dkg vlašských ořechů, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hlívu ústřičnou očistěte malým kartáčkem a v případě potřeby ji lehce otřete houbou. Na pánvi rozpusťte máslo s olivovým olejem, přidejte rozdrcenou citronovou trávu, předem nakrájenou šalotku a rozdrcené stroužky česneku a několik minut je poduste. Přidejte hlívu ústřičnou a restujte 15 minut na mírném ohni. Když jsou houby uvařené a lehce zhnědlé, vyjměte je a pánev zalijte suchým vermutem, přiveďte k varu, přidejte harissu, sůl a pepř a posypte drcenými vlašskými ořechy.
Recept ze skupiny: Zelenina a houby - houby
vloženo 22.11.2022    zobrazeno 514x    verze pro tisk

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Gratinovaný květák s čekankou
(Gratin de chicons et chou-fleur)

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)