cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Salsa española

Řecké masové kuličky z air-fryeru

Bruselské kapustičky v air-fryeru

Bramborové klínky s parmazánem

Banoš

Špagety s růžičkovou kapustou

Toskánské zapečené fazole

Slané muffiny se šunkou a sýrem

Krémová polenta s houbami a bílými fazolemi
(Polenta crémeuse aux champignons et aux haricots blancs)

Lilkový flan
(Flan di melanzane)

Celerovo-jablečný gratin
(Gratin de céleri-rave aux pommes)

Gratinované brambory s lososem, špenátem a koprem
(Gratin de pomme de terre, saumon et épinards a l'aneth)

Bramborová galetka se smrži
(Galette de pommes de terre aux morilles)

Hlíva s vermutem, harissou a vlašskými ořechy
(Pleurotes rotis, Noilly, harissa et noix)

Žitné tagliatelle z divočáka
(Tagliatelle di segale)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinovaný květák s čekankou

Gratin de chicons et chou-fleur

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg květáku rozebraného na růžičky, 3  čekankové puky, 2 lžíce nasekané pažitky, 8 dkg lískových ořechů, 2 lžíce zelené petrželky, olivový olej, 2  vejce, 2.15 dl mléka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte troubu na 200 °C. Květák blanšírujte 3 minuty ve vroucí osolené vodě a slijte. Čekanku rozkrojte na polovinu a odstraňte tvrdý košťál. Lískové oříšky nasekejte najemno. Bylinky smíchejte s lískovými oříšky a trochou olivového oleje. V míse rozšlehejte vejce s mlékem a ochuťte je solí a pepřem.

www.tacos.cz Květák rozložte do olejem vymazané zapékací misky a osolte a opepřete. Čekanku položte řeznou stranou nahoru a zalijte ji vejci. Posypte je bylinkovými lískovými oříšky a pečte 20 minut.

vloženo 16.11.2022    zobrazeno 458x    verze pro tisk

Špagety s ančovičkami a šafránem
(Spaghetti, acciughe e zafferano)

Mini palačinkové závitky se šunkou a strakatou náplní

Pikantní nakládaná tykev

Kuře s čerstvým sýrem, mladým zelím a sezamem
(Poulet au fromage frais, choux nouveaux et sésame noir)