cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras

Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg žampiónů, 30 dkg jedlých kaštanů, 4 plátky foie gras, 1/2  cibule, 2 lžíce olivového oleje, 10 cl bílého vína, 1/2 kostka zeleninového vývaru, 2 dl šlehačky, 1/2 lžíce medu, 1/2 lžíce malinového octa, 6 snítek zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupejte a nakrájejte cibuli, poté očistěte a nakrájejte na plátky houby. Cibuli osmahněte na pánvi na prudkém ohni na olivovém oleji, nechte ji mírně vypotit a přidejte nakrájené houby. Na konci restování odložte stranou něco žampionů na podávání.

www.tacos.cz Podlijte bílým vínem, zredukujte, přidejte tři čtvrtiny kaštanů, kostku zeleninového vývaru a zalijte vodou. Vařte 15 minut. Odstavte z ohně, přidejte smetanu, dochuťte a rozmixujte.

www.tacos.cz Plátky foie gras osolte a opepřete, poté je z každé strany 30 sekund smažte na pánvi bez tuku. Do polévky přidejte lžíci medu a malinového octa a minutu povařte. A rychle servírujte talíře polévky s osmaženými plátky foie gras, posypte je zbylými kousky kaštanů, odloženými plátky hub a několika snítkami nasekané petrželky.

Recept ze skupiny: Polévky - různé polévky
vloženo 18.12.2024    zobrazeno 10x    verze pro tisk

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)