cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Itálie   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci

Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  715 dkg mrkve, 1/2  šalotka, bobkový list, máslo, sůl, mletý pepř, 1/2 šálek vody, 4 dkg smetany, 8 dkg gorgonzoly dolce, 2 dkg smetany, zelená petrželka, vlašský ořech
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mrkev a šalotku oloupejte a nakrájejte na plátky. Dejte do hrnce s vodou, kouskem másla a bobkovým listem. Vařte na prudkém ohni, přikryté, dokud se nespotřebuje téměř všechna voda z vaření, mělo by zůstat jen mastné dno. Odstavte z ohně, přidejte smetanu a rozmixujte do krému, dochuťte solí a pepřem.

www.tacos.cz Směs nalijte do jednoporcových máslem vymazaných ramekinů o průměru 7-10 cm. Pečte je ve vodní lázni v troubě předehřáté na 200 °C po dobu 25 minut, přikryté mokrým, vyždímaným pečicím papírem. Během posledních 5 minut misky odkryjte. Nechte potom nejméně hodinu vychladnout na pokojovou teplotu.

www.tacos.cz Z gorgonzoly odstraňte kůrku, nakrájejte ji na kousky a vložte do mísy. Smetanu zahřejte v hrnci a těsně před varem ji vypněte, nalijte ji na gorgonzolu a metličkou rozmíchejte, abyste získali hustý krém, přidejte nasekanou petrželku a podle chuti osolte. Povrch paštiky potřete gorgonzolovou omáčkou a doplňte jádry vlašských ořechů.

www.tacos.cz

vloženo 29.03.2024    zobrazeno 335x    verze pro tisk

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)