cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   


Mrkvový hummus

Paprikové sformatino s cuketovou salsou
(Sformatino di peperone e salsa di zucchine)

Houbové nočky s máslem a šalvějí
(Gnocchetti di funghi, burro e salvia)

Obrácený koláč s kapustičkami
(Tarte Tatin di cavolini)

Sladkokyselé cibulky s karamelem
(Cipollotti in agrodolce al caramello)

Cibulovo-dýňový kompot
(Composta di cipolla a zucca)

Květákový krém s cizrnou a špekem

Šakšuka s masovými kuličkami

Šakšuka s krevetami

Celerové kostičky v gorgonzolové omáčce
(Dadi di sedano rapa)

Restovaný fenykl s pancettou a salsou verde
(Finocchi arrosti con pancetta e salsa verde)

Bramborové timballo se sýrem a sladkokyselou cibulí
(Timballo di patate, provola e cipolle agrodolci)

Polsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tvaroh s řepou a švestkami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  červená řepa, 2 lžíce jablečného octa, 1/2 lžíce medu, 2  švestky, 215 dkg měkkého tvarohu, 1/2  citrónu, 1/2 svazek kopru, mák na posypání, žitný chleba
zkopírováno z http://www.tacos.cz Syrovou řepu oloupejte a nastrouhejte nebo nakrájejte na julienne nudličky. Potom ji smíchejte v misce s octem a medem. Švestky (nemusí být úplně zralé) nakrájejte také na tenké proužky. Smíchejte je s červenou řepou. Přidejte tvaroh, citronovou kůru, nasekaný kopr a trochu soli a pepře. Posypte mákem a podávejte s žitným chlebem.
vloženo 23.09.2025    zobrazeno 92x    verze pro tisk

Kořeněný cottage pie

Těstoviny s fava fazolemi a pancettou

Dhal se špenátem, batáty a čočkou

Mrkvová polévka s mandlemi

Zelená polévka s burratou

Chowder s treskou
(Haddock chowder)

Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)