Taglierini s houbami [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 150 dkg čerstvých hub, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 snítka zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby dobře očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V kastrolu na oleji osmahneme celé stroužky česneku a vyjmeme je, když začnou dostávat nazlátlou barvu. Přidáme houby, osolíme, opepříme a necháme povařit na mírném ohni asi patnáct minut. Stáhneme z ohně a přidáme petrželku posekanou nadrobno.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme houbami. Podáváme teplé.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2180x    verze pro tisk

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Tagliolini s bazalkou a citrónem

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio