Přírodní houbová pečeně [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Milánské plněné houby

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Opečené knedlíky s houbami

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Papriky plněné žampiony

Pečené houbové hlavičky

Plněné žampióny

Plněné žampióny po lesnicku

Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

Portobello s batáty, zrajícím sýrem a oříškovou drobenkou
(Portobello à la patate douce, maroilles, crumble de pain aux noisettes)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Přírodní houbová pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg různých čerstvých hub, 1/2 lžíce tuku, kmín, zelená petrželka, sůl (smetana)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Tukem vymazaný pekáček nebo zapékací misku vyplníme očištěnými houbami, které jsme pokrájeli na větší kusy. Obložíme nahrubo nakrájenou cibulí, petrželkou, posypeme mletým kmínem, osolíme a pokapeme zbylým tukem. Pečeme 15 - 20 minut ve vyhřáté troubě. Před dopečením můžeme polít několika lžícemi husté smetany. Podáváme se zeleninovými saláty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2129x    verze pro tisk

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ragú z václavek s dýňovou polentou
(Ragù di chiodini con polenta alla zucca)

Ryzce nadivoko

Ryzce španělských dřevorubců

Salát z pečené hlívy královské
(Insalata di cardoncelli arrosto e cannelini)

Schwammerl
(Houbové ragú na smetaně)

Smažené bedly s česnekem