Malloreddus a casu furriau [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Makaróny zapékané s tykví a rajčaty

Makaróny ze Sorrenta
(Maccheroni alla sorrentina)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Malloreddus a casu furriau

Malloreddus v taveném sýru se šafránem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg těstovin malloreddus, 30 dkg pecorina, šafrán, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Sardinské těstoviny malloreddus uvaříme v dostatečném množství slané vody. Mezitím mladý sýr pecorino nakrájíme na plátky a roztavíme v misce ve vodní lázni (nebo opatrně v kameninové misce) spolu se šafránem. Když jsou těstoviny hotové, slejeme z nich vodu a důkladně je promícháme s roztaveným sýrem, aby se s ním pořádně spojily a rychle horké podáváme.
vloženo 23.01.2010    zobrazeno 2074x    verze pro tisk

Malloreddus alla campidanese

Malloreddus s tuňákem a bottargou

Masové cannelloni s rajčaty
(Cannelloni di carne al pomodoro)

Masový nákyp s makaróny

Milánská vejce

Motýlky podle carevny Kaťušky

Mrkev po indicku

Mušličky s tuňákem a cizrnou

Mušličky zapečené s tuňákem

Námořnické špagety

Niçoise na těstovinové rýži

Nudle dlouhého života

Nudle char siu

Nudle s cuketami a sýrovou omáčkou

Nudle s masem

Nudle s tuňákem

Nudle se sýrem a ořechy