Kuře Tikka [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Kuře se sójovou omáčkou

Kuře se sójovou omáčkou
(Chicharrones de pollo)

Kuře se sýrem

Kuře se špenátem

Kuře se zeleninou

Kuře se zeleninou

Kuře se zelenou cibulkou

Kuře se žampióny

Kuře se žampióny

Kuře se žampiony a tekutým sýrem
(Poulet aux champignons et à la cancoillotte)

Kuře smažené v omáčce Villeroi

Kuře smažené v těstíčku

Kuře Sonora

Kuře Sydney

Kuře tabako

Kuře Tamara

Kuře teriyaki

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře Tikka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka, 1/2 lžíce mletého zázvoru, 4 stroužky česneku, 4 lžíce citrónové šťávy, 2.15 dl bílého jogurtu, 4 lžíce oleje, 2 lžičky chilli, 2  cibule, 1/2 lžička mletého kmínu, 2 lžičky nasekané zelené petrželky, sůl, mletý pepř, citrón na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V mixéru smícháme zázvor, rozdrcený česnek, polovinu jogurtu a citrónové šťávy a dobře rozmixujeme. V misce smícháme vzniklou směs, 3 lžíce oleje, zbytek jogurtu, sůl a chilli koření a v této směsi kuřecí maso nakrájené na kousky dobře obalíme. Necháme marinovat hodinu. V další misce smícháme cibuli nakrájenou na kolečka, zbytek oleje, sůl, mletý kmín a zbytek citrónové šťávy. Na plech dáme vrstvu cibule a v rozpálené troubě ji 10 minut ogrilujeme. Na pánvi rozpálíme olej a na něm zprudka osmažíme kuře. Na talíře dáme grilovanou cibuli, na ní dáme kuře, posypeme petrželkou a ozdobíme kolečky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2317x    verze pro tisk

Kuře Tokio

Kuře v balíčku