Hovězí maso s paprikou a celerem [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s paprikou a celerem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího, 1/2 středně velký celer, 15  paprik, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, mletý pepř, sůl, 15 lžic desertního vína, vegeta, 1/2 šálek vývaru z masoxu, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s vejcem, solí, částí škrobu a necháme půl hodiny odležet. Očištěný celer a papriku nakrájíme na jemné nudličky a na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Na jiné pánvi opečeme na oleji maso, tuk zčásti slijeme, přidáme podušenou zeleninu, promícháme, zalijeme vínem, dosolíme a dochutíme pepřem a vegetou a zahustíme zbytkem škrobu rozmíchaného ve vodě. Krátce podusíme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2620x    verze pro tisk

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny