Hovězí maso - strana 3 - Kuchařka cpt. Cooka
cpt. Cook
 

Filet mignon na pivu a hořčici
(Filet mignon à la bière blonde et à la moutarde ancienne)

Filet mignon v pepřové krustě s čokoládovo-portskou omáčkou

Filet mignon v solné krustě
(Filet mignon en croûte de sel au thym)

Filipínské hovězí

Flekken
((pečeně pečená nad dřevěným uhlím))

Florentské roštěnky

Frankfurtská pečeně

Grilovaná roštěná

Hašé z vařeného hovězího

Horalský tymbál

Hortobáďské hovězí plátky

Hotpot

Hovězí Acapulco

Hovězí balenka plněná

Hovězí Bourguignon

Hovězí filet na červeném víně
(Filet de boeuf au vin rouge)

Hovězí hranolky v pepři

Hovězí hrudí s křenovou omáčkou

Hovězí jazyk

Hovězí jazyk uzený