cpt. Cook
 

Těstoviny

·  dlouhé (pasta lunga)

·  krátké (pasta corta)

·  plněné (pasta ripiena)

·  zavářkové (pastina)

·  mačkané (strascinati)

Suroviny

Sýry

© 2010 - 2022
případné kopisty upozorňuji předem,
že kopírovat texty tohoto slovníčku
bez autorova svolení nelze.


abi-con   con-far   fio-gar   gem-mos   pan-sed   sed-tre   tri-zit   

fiocchetti

fiocchi

fiocchini

francesine

fregnacce

fricelli

fusilli

fusilli paesani

fusilloni

recept ze stránek www.tacos.cz
fusilloni: 4. obrázek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Fusilloni [fuzi´lony] nebo též eliche grande (velké vrtule) jsou větší formou spirálových těstovin fusilli. Při vaření značně se značně zvětší, dvakrát až třikrát, vhodné jsou ke krémovým a hustým omáčkám.
vloženo 16.11.2009    zobrazeno 3953x    verze pro tisk

garganelli