cpt. Cook
 

Ovocný salát
(Macedonia di frutta)

Ovocný salát s rajčaty

Ovocný salát se sýrem

Ovocný salát se sýrem

Pikantní sýrový salát

Pohanka s hráškem a gorgonzolou

Pórkový salát s fazolemi

Roketový salát se smaženými hříbky

Ruský salát z těstovin

Řecký žampiónový salát

Ředkvičkový salát s těstovinami

Salát Primátor

Salát s balkánským sýrem

Salát spirálkový s brokolicí

Salát z banánů, pomerančů a jablek

Salát z broskví a jablek

Salát z čerstvých hub

Salát z čerstvých žampiónů
(Salade de champignons crus)

Salát z čočkových klíčků

Bulharsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z hub

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  17 dkg hřibů, 10 g oleje, 10 g citrónu nebo polovina octa, 3 g kopru, 1.15 g soli, 2 g mletého pepře
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné hřiby se umyjí a uvaří v horké osolené vodě. Ocedíme a rozkrájíme na tenké pásky. Naložíme na dvacet minut do marinády, připravené z oleje a citrónové štávy. Poté servírujeme na talíř, polité marinádou, kterou jsme si nachystali s nadrobno posekaným koprem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2265x    verze pro tisk