cpt. Cook
 

Ovocný salát
(Macedonia di frutta)

Ovocný salát s rajčaty

Ovocný salát se sýrem

Ovocný salát se sýrem

Pikantní sýrový salát

Pohanka s hráškem a gorgonzolou

Pórkový salát s fazolemi

Roketový salát se smaženými hříbky

Ruský salát z těstovin

Řecký žampiónový salát

Ředkvičkový salát s těstovinami

Salát Primátor

Salát s balkánským sýrem

Salát spirálkový s brokolicí

Salát z banánů, pomerančů a jablek

Salát z broskví a jablek

Salát z čerstvých hub

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Salát z čerstvých žampiónů

Salade de champignons crus

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg žampiónů, 1/2  citrón, olivový olej, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyjte a očistěte žampióny. Okamžitě je osušte v utěrce, nakrájejte je na plátky. Z olivového oleje, citrónové šťávy, soli a pepře připravte zálivku. Přidejte trochu posekané petrželky. Hodinu před podáváním promíchejte žampióny s touto zálivkou. Aby vám žampióny nezhnědly, zakapte je citrónovou šťávou.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 2630x    verze pro tisk

Salát z čočkových klíčků

Salát z hub