cpt. Cook
 

Pestrý zeleninový salát

Pfeferonový salát podle normy 50167

Pfeferonový salát se sýrem podle normy 50168

Pikantní avokádo

Pikantní květákový salát

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní nakyslý zelný salát

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg čínského zelí, 1/2 červená feferonka, 2 lžičky mletého zázvoru nebo střední kousek celého, 3 lžičky moučkového cukru, 1/2 lžíce hořčice, 3 lžíce vinného octa, 1/2 lžíce oleje, 2 lžičky soli, 2 lžíce slaných oříšků na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z menší hlávky čínského nebo bílého zelí odstraníme vrchní listy. Zbytek pečlivě omyjeme a osušíme. Z bílého zelí odstraníme košťál. Zbytek rozkrájíme na 6 cm dlouhé nudličky. Jednotlivé vrstvy klademe do hliněné nádoby a každou vrstvu posypeme směsí soli a cukru, pak pečlivě promícháme a necháme na chladném místě 2 hodiny odstát.

www.tacos.cz Ostrou červenou papričku omyjeme, rozřízneme na polovinu, odstraníme jadérka a nakrájíme na plátky a pak usekáme. Osolené zelí ještě jednou promícháme, lehce stiskneme a slijeme 1/3 šťávy. Přidáme papriku, zázvor, hořčici a olej. Pečlivě promícháme a dáme zase na 2 hodiny na chladné místo odstát. Slané oříšky opláchneme studenou vodou a salát jimi posypeme. Podáváme jako jeden z příkrmů před hlavním chodem.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3092x    verze pro tisk

Pikantní paprikový salát

Pikantní salát z kyselého zelí

Pikantní salát z tykve a červeného zelí

Pikantní zelný salát

Plněné papriky s jikrami z lilku

Pórkový salát

Pórkový salát

Pórkový salát po rumunsku

Pórkový salát s chřestem

Pórkový salát s jogurtem

Pórkový salát s kyselým mlékem

Pórkový salát s olivami

Pórkový salát s rajčatovou marinádou

Pórkový salát s rajčatovou marinádou