cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Špaldové palačinky s rebarborou

recept ze stránek www.tacos.cz
3 porce:  15 dkg bílé špaldové mouky, 8 cl odstředěného mléka, 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2  bílek, 1/2 lžička přírodního cukru, 17.15 dkg reveně, 1/2 lžíce růžového sirupu, 13 dkg nízkotučného řeckého jogurtu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte gril na středně vysokou teplotu. Plech vyložte pečicím papírem. Do středně velké mísy dejte mouku, mléko, olej, bílek a polovinu cukru. Šlehejte, dokud nevznikne hladká hmota. Přikryjte a odložte na 30 minut do chladničky.

www.tacos.cz Mezitím položte očistěnou a na 3 cm dlouhé kousky nakrájenou rebarboru na vyložený plech. Posypte ji zbylým cukrem a pokapejte sirupem. Grilujte 5 minut nebo dokud rebarbora nezměkne.

www.tacos.cz Malou nepřilnavou pánev se silným dnem potřete olejem. Pánev rozehřejte na středně silném ohni. Do pánve nalijte část těsta, mělo by vyjít po 2 palačinkách na porci. Smažte 2 minuty nebo až zespodu zhnědne. Otočte palačinku a opečte ji i z druhé strany. Opakujte se zbývajícím těstem. Palačinky podávejte s rebarborou a jogurtem.

vloženo 30.03.2024    zobrazeno 344x    verze pro tisk

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)