cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg brambor, 3 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř, 15 stroužků česneku, 2  salátové fenykly, 1/2 šálku piniových semínek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Brambory oloupejte a nakrájejte na hranolky cca 5x3 cm. Rozehřejte velkou pánev na středně nízkém ohni. Přidejte olivový olej, brambory, sůl a pepř a 10 minut restujte. Přidejte fenykl nakrájený na tenké plátky a nadrobno nasekaný česnek a smažte dalších 10 min. Mezitím vložte piniové oříšky na malou pánvičku a opékejte je, dokud neztmavnou. Vše naskládejte na talíř a ozdobte zelenými lístky fenyklu.
vloženo 29.03.2024    zobrazeno 305x    verze pro tisk

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)