Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky - recept cpt. Cooka
6 porcí: 50 dkg brambor, 3 lžíce olivového oleje, sůl, mletý pepř, 5 stroužků česneku, 2 salátové fenykly, 1/2 šálku piniových semínek
Brambory oloupejte a nakrájejte na hranolky cca 5x3 cm. Rozehřejte velkou pánev na středně nízkém ohni. Přidejte olivový olej, brambory, sůl a pepř a 10 minut restujte. Přidejte fenykl nakrájený na tenké plátky a nadrobno nasekaný česnek a smažte dalších 10 min. Mezitím vložte piniové oříšky na malou pánvičku a opékejte je, dokud neztmavnou. Vše naskládejte na talíř a ozdobte zelenými lístky fenyklu.
www.tacos.cz - kuchařka cpt. Cooka