cpt. Cook
 
[001-020]   [021-040]   


Dhal se špenátem, batáty a čočkou

Mrkvová polévka s mandlemi

Zelená polévka s burratou

Chowder s treskou
(Haddock chowder)

Crozety s reblochonem
(Crozets au reblochon)

Kuře s vanilkou a medem
(Poulet a la vanille et au miel)

Pečený hejk puttanesca

Zapékané zelí s hovězím a sýrem
(Casserole de chou, boeuf et fromage)

Parmentier z trhaného kuřecího

Borůvkový koláč se sýrem fourme d'Ambert
(Cake aux myrtilles et à la fourme d'Ambert)

Polévka z fazolek s klobáskou
(Zuppa di fagiolini)

Zapečená brokolice s těstovinami a sýrem

Červené lasagne s houbami
(Lasagne rosse ai funghi)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lasagne s ricottou a špenátem

Lasagne ricotta e spinaci

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg čerstvých vaječných lasagní, 15 dl bešamelové omáčky, 150 dkg špenátu, 215 dkg ricotty, 10 dkg parmazánu, máslo, bazalka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Špenát blanšírujte na několik minut v dostatečném množství osolené vody. Sceďte ho, dobře vymačkejte a nechte dochutit na pánvi s kouskem másla. Nakrájejte ho a odložte stranou. V míse smíchejte ricottu se špetkou soli a čerstvě mletým pepřem. Přidejte vychladlý špenát a vše promíchejte.

www.tacos.cz Zapékací mísu vymažte máslem, na dno natřete bešamel, položte vrstvu vaječných těstovin, vrstvu krému z ricotty a špenátu, bešamel a nakonec strouhaný Parmigiano Reggiano. Přidejte další plát těstovin a pokračujte, dokud neskončíte vrstvou těstovin, krému z ricotty a špenátu, bešamelu a štědrou posypkou strouhaného Parmigiano Reggiano.

www.tacos.cz Lasagne pečte v troubě předehřáté na 200 °C asi 25-30 minut. Vyndejte je z trouby a nechte odpočinout 5 minut před porcováním. Ozdobte lístky čerstvé bazalky.

Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 05.08.2025    zobrazeno 122x    verze pro tisk

Oráčovy kapsy se sýrem a rajčaty
(Ploughman's cheese & tomato pockets)

Pečená dýně s modrým sýrem
(Potimarron au bleu)

Plněné žampiony z horkovzdušné fritézy

Fazolové lívance s bylinkami a ricottou

Jehněčí guláš s nadýchanými knedlíky
(Lamb stew with fluffy rosemary & cheddar dumplings)

Hráškové kačori
(Manju's kachori)