cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuřecí pastilla s podzimní zeleninou
(Pastilla de poulet aux légumes d'automne)

Salát z fazolek a nových brambor
(Insalata di fagiolini verdi e patate)

Višňové a řepné gazpacho

Bucatini all'Amatriciana

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Bucatini alla boscaiola

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  315 dkg těstovin bucatini, 150 dkg žampiónů, 30 dkg rajčatového pyré, 7 dkg slaniny, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce piniových semínek, 1/2 svazek zelené petrželky, 1/2 sklenky suchého bílého vína, olivový olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte žampiony, nakrájejte je na plátky a orestujte na troše oleje s nasekaným česnekem. Zalejte vínem a až alkohol vyprchá, přidejte rajčatové pyré a dochuťte solí a pepřem. Ztlumte plamen a duste pod pokličkou asi 15 minut. Špek nakrájejte na kostičky a nechte osmahnout s piniovými oříšky na oleji, poté přidejte téměř hotovou omáčku společně s nasekanou petrželí. Nechte spolu chvíli provařit. Těstoviny uvařte ve vroucí osolené vodě a sceďte al dente. Promíchejte s omáčkou a podávejte.
Recept ze skupiny: Jídla z těsta - těstoviny
vloženo 16.07.2025    zobrazeno 4x    verze pro tisk

Matevž

Arancini z air fryeru

Zapečené těstoviny s čekankou a sýrem taleggio
(Pasta al forno con taleggio e radicchio)

Nehnětený olivový chleba

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras
(Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras)

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)