cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Kuřecí prsa v medové hořčici

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 velké brambory, 6 cl rozpuštěného másla, 1/4 lžičky soli, 1/4 lžičky mletého pepře, 1/2 špetka sušeného tymiánu, 115 dkg paprikového salámu, 1/2 šálku nastrouhané mozzarelly, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2  jarní cibulka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte horkovzdušnou fritézu na 160 °C. Dobře omyté brambory nařízněte na tenoučké plátky, ale neprořízněte je celé, aby spodní část držela pohromadě a nerozpadly se. Vložte je do koše horkovzdušné fritézy a potřete polovinou másla. Posypte solí, pepřem a tymiánem a pečte 15 minut.

www.tacos.cz Pak je potřete zbylým máslem a pokračujte 5 až 8 minut, dokud úplně nezměknou. Vyjměte je z fritézy a nechet trochu vychladnout. Kolečka paprikáše rozkrojte napůl a do každého zářezu v bramborách vložte jednu půlku. Posypte je strouhaným sýrem a sladkou paprikou. Plněné brambory vložte opět do koše horkovzdušné fritézy. Zapečte 3 minuty, dokud se sýr nerozpustí a nezezlátne. Těsně před podáváním posypte brambory na kolečka nakrájenou zelenou cibulkou.

vloženo 24.09.2024    zobrazeno 52x    verze pro tisk

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza