cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsa v medové hořčici

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka bez kůže, 6 cl medu, 2 lžíce celozrnné hořčice, 2 lžíce dijonské hořčice, 1/2 lžíce sójové omáčky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V sáčku smíchejte med s celozrnnou hořčicí, žlutou hořčicí, olejem a sójovou omáčkou. Přidejte celá kuřecí prsa a promíchejte, aby se dobře obalila. Odstraňte vzduch ze sáčku a uzavřete jej. Nechte marinovat 1 až 12 hodin na chladném místě.

www.tacos.cz Až budete připraveni k přípravě, předehřejte horkovzdušnou fritézu na 180 °C. Kuřecí prsa osušte a zbylou marinádu vylijte. Vložte kuřecí prsa do koše horkovzdušné fritézy. Smažte 18 až 20 minut, v polovině pečení je obraťte, až vnitřek kuřete ztratí růžovou barvu. Chcete-li je péct v troubě, vložte prsa i s marinádou do zapékací misky a pečte 25 až 30 minut při 180 °C.

vloženo 25.09.2024    zobrazeno 111x    verze pro tisk

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)