cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsa v medové hořčici

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí prsíčka bez kůže, 6 cl medu, 2 lžíce celozrnné hořčice, 2 lžíce dijonské hořčice, 1/2 lžíce sójové omáčky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V sáčku smíchejte med s celozrnnou hořčicí, žlutou hořčicí, olejem a sójovou omáčkou. Přidejte celá kuřecí prsa a promíchejte, aby se dobře obalila. Odstraňte vzduch ze sáčku a uzavřete jej. Nechte marinovat 1 až 12 hodin na chladném místě.

www.tacos.cz Až budete připraveni k přípravě, předehřejte horkovzdušnou fritézu na 180 °C. Kuřecí prsa osušte a zbylou marinádu vylijte. Vložte kuřecí prsa do koše horkovzdušné fritézy. Smažte 18 až 20 minut, v polovině pečení je obraťte, až vnitřek kuřete ztratí růžovou barvu. Chcete-li je péct v troubě, vložte prsa i s marinádou do zapékací misky a pečte 25 až 30 minut při 180 °C.

vloženo 25.09.2024    zobrazeno 51x    verze pro tisk

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)

Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza