cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí nugety

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg kuřecích prsíček, 2 lžíce hladké mouky, 1/2  vejce, 6 dkg panko strouhanky, 1/2 lžíce rostlinného oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuřecí maso nakrájejte na kousky velikosti sousta a přeneste na plech s pečicím papírem. Přikryjte je dalším pergamenovým listem a pak je válečkem přejeďte, dokud nebudou přibližně tenké asi 2-3 mm a rovnoměrně velké. Mouku vysypte na talíř a promíchejte se špetkou soli. Do misky dejte rozšlehané vejce a do další misky strouhanku. Lehce vymažte olejem plech.

www.tacos.cz Každý kousek kuřete obalte v mouce, poté ponořte do vejce a nechte okapat, a nakonec do strouhanky a otočte, aby se obalil. Přeneste na plech.

www.tacos.cz Horkovzdušnou fritézu (air-fryer) předehřejte na 200 °C po dobu 4 minut. Zastříkněte kuřecí kousky z obou stran olejem a poté je vždy po 5 minutách smažte v jedné vrstvě v koši fritézy, dokud nebudou zlatavé a křupavé, přičemž v polovině smažení koš protřeste. Podle chuti podávejte s rajčatovou omáčkou.

vloženo 11.02.2024    zobrazeno 377x    verze pro tisk

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)