cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Polsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Chłodnik litewski

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  červené řepy, 1/2 lžička krystalového cukru, 1/2  salátová okurka, 4 dl podmáslí nebo kefíru, 2 lžíce kopru, ocet na dochucení, 2  vejce, kysaná smetana na podávání, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší řepy omyjte, oloupejte, nakrájejte na malé kostičky a vařte s cukrem zalité osolenou vodou asi 15 minut, až změkne. Když trochu vychladne, asi třetinu si odložte stranou a většinu rozmixujte dohladka. Vraťte do krému kostičky. Salátovou okurku oloupejte, případně zbavte semínek a nakrájejte na malé kostičky. Vmíchejte je do polévky, přidejte podmáslí, nasekaný kopr, dochuťte solí, pepřem a octem. Dejte důkladně vychladit, klidně i přes noc. Podávejte studenou s půlkami natvrdo uvařeného vejce, ozodobenou lžící kysané smetany a případně nasekanou hladkolistou petrželkou.
Recept ze skupiny: Polévky - studené polévky
vloženo 04.09.2024    zobrazeno 60x    verze pro tisk

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)

Koláč s tuňákem a rajčaty
(Thon et tomates tarte)

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Paštičky s telecím masem a křepelčími vejci
(Mini-pâté en croûte au veau et œufs de caille)