cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krémová dýňová polévka s kaštany a hoblinami foie gras

Velouté de potimarrons aux éclats de châtaignes et copeaux de foie gras

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  20 dkg foie gras, 2  tykve, 4  šalotky, 15 dkg másla, 1/2 l kuřecího vývaru, 20 dkg vařených jedlých kaštanů, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Foie gras vložte hodinu před podáváním do mrazáku. Dýně opláchněte a rozkrojte na čtvrtiny, ty s tuhou slupkou oloupejte. Odstraňte semínka a čtvrtky nakrájejte na kousky. Šalotku oloupejte a nakrájejte.

www.tacos.cz V zapékací misce rozpusťte máslo a šalotku na něm několik minut smažte. Přidejte kousky dýně, zalijte kuřecím vývarem a přiveďte k varu. Nechte vařit přibližně 30 minut. Rozmixujte na velouté a dochuťte solí a pepřem.

www.tacos.cz Do misek rozdělte dvě třetiny rozdrcených vařených kaštanů. Horkým velouté je přelijte a ozdobte zbylými kaštany a hoblinkami foie gras vytvořenými pomocí příborového nože.

vloženo 19.12.2024    zobrazeno 8x    verze pro tisk

Kaštanové velouté se skořicí a foie gras
(Veloute de châtaigne a la cannelle et au foie gras)

Žampionové velouté s kaštany a smaženým foie gras
(Velouté de champignons, châtaignes et foie gras poêlé)

Jehněčí frikasé s liškami
(Fricassée d'agneau aux girolles)

Motýlci s liškami a dýní
(Farfalle ai finferli e zucca)

Noky s liškami a šalvějí
(Gnocchi ai finferli e salvia)

Smažené lišky s růžičkovou kapustou
(Finferli e cavolini di Bruxelles in padella)

Houbový kastrol z lišek
(Sformato con funghi finferli)

Míchaná vejce s liškami
(Uova strapazzate con i finferli)

Pappardelle s liškami a krevetami
(Pappardelle con finferli e gamberi)

Koláč s liškami a pecorinem
(Torta al pecorino con finferli e nocciole profumato al timo)

Pasta alla zozzona

Kuřecí prsa v medové hořčici

Plněný bramborový akordeon ze vzdušné fritézy

Telecí řízky zapečené v air-fryer

Bramborové kung pao

Chłodnik litewski

Bhindi masala with tomato tarka
(Smažená okra na račatové omáčce)

Mac and cheese s okrou a klobáskou

Diri ak sos pwa
(Haitská rýže s fazolovou omáčkou)