cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Terina z čočky beluga s kořením, hráškem a špenátem

Pasta alla Norcina

Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem

Brodo di carota e topinambur al tè nero

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  415 dkg mrkve, 215 dkg cibule, 20 dkg pórku, 20 dkg řapíkatého celeru, 115 dkg topinamburů, 2  bobkové listy, 1/2 lžíce soli, 3 l vody, 1/2 lžíce černého čaje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zeleninu očistěte, nechte ji vcelku a vložte ji do velkého hrnce s bobkovým listem a hrubou solí. Zalijte studenou vodou a vařte na mírném ohni po dobu jedné hodiny od doby, kdy voda začne vřít. Vypněte plamen. Zabalte čaj do gázy, uzavřete jako sáček a louhujte ve vývaru 6 minut. Čaj vyjměte, polévku nechte vychladnout a nakonec sceďte.

www.tacos.cz Znovu přiveďte k varu, podle chuti osolte a podávejte s plátky vařeného topinamburu. Obměna: pokud máte rádi kouřovou chuť, vyzkoušejte místo obyčejného černého čaje Lapsang Souchong, čínský černý čaj s příchutí pryskyřičného borového nebo cedrového dřeva. Dodá tomuto vývaru plnou chuť a skvěle se hodí ke kanapkám s lososem, sýrem a lehce uzenými uzeninami.

Recept ze skupiny: Polévky - vývary
vloženo 29.03.2024    zobrazeno 308x    verze pro tisk

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)