cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny nejnovější recepty přidané do databáze.
[001-020]   [021-040]   


Marinovaný hovězí rumpsteak

Špaldové palačinky s rebarborou

Pâté di carote con salsa al gorgonzola e noci
(Mrkvová paštika s omáčkou z gorgonzoly)

Vývar z mrkve a topinamburů s černým čajem
(Brodo di carota e topinambur al tè nero)

Bramborové klínky s parmazánem

Jednoduché fenyklové pečivo

Fenyklová pizza

Křupavé brambory s fenyklem a citronovým dresingem

Zapečený fenykl s parmazánem

Restovaný fenykl s bramborami a piniovými oříšky

Kofty z vepřového a brambor

Lasagne s ragú a hráškem
(Lasagne con ragù e piselli)

Kuřecí nugety

Zapečené těstoviny s tuňákem

Celozrnné bagetky

Aperitivo de polenta, jamón y queso
(Předkrm z polenty, šunky a sýra)

Tapenade de higos y aceitunas
(Tapenáda z fíků a oliv)

Buñuelos de bacalao ahumado
(Krokety z uzené tresky)

Španělsko   bluestarbluestarbluestarbluestarbluestar

Paté casero a la pimiente verde

Domácí paštika se zeleným pepřem

recept ze stránek www.tacos.cz
12 porcí:  1/2 kg kuřecích jater, 1/2  chleba, 1/2  jarní cibulka, 2 stroužky česneku, 4 stonky řapíkatého celeru, 1/2 sklenky brandy, 1/2 sklenky smetany, voda, vepřové sádlo, extra virgin olivový olej, sůl, 10 kuliček celého pepře, 215 kuliček zeleného pepře, 1/2 lžička tymiánu, 1/2  bobkový list
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do hrnce s vroucí vodou vložte zrnka černého pepře, bobkový list a kousky celeru. Okořeňte, přidejte nakrájená kuřecí játra a vařte 5 minut. Slijte vodu a vyjměte bobkový list.

www.tacos.cz Nakrájejte jarní cibulku a stroužky česneku a osmažte je na pánvi s trochou oleje. Když začnou hnědnout, přidejte játra s kousky celeru a zrnky černého pepře. Krátce orestujte a přidejte tymián a zrnka zeleného pepře. Přilijte brandy a flambujte.

www.tacos.cz Vše vložte do mixéru a rozmixujte. Pokud je to hodně husté, přidejte trochu vody. Když je vše dobře rozmixováno, přilijte smetanu a pokračujte v mixování. Formu na pečení vyložte pečicím papírem, naplňte ji směsí a dejte ji na 3 hodiny do lednice. Rozpusťte kachní tuk a nalejte ho na povrch. Vraťte zpět do lednice, dokud neztuhne. Nakrájejte chléb na tenké plátky a opečte je v troubě. Paštiku vyjměte z formy a podávejte s plátky opečeného chleba.

vloženo 18.05.2023    zobrazeno 336x    verze pro tisk

Crepes de habas
(Fazolové palačinky)