cpt. Cook
 
V této sekci jsou zobrazeny recepty přidané do databáze za posledních 30 dnů.
Seřazeny jsou od nejnovějších k nejstarším.
[001-002]   


08.04.2024  Marinovaný hovězí rumpsteak

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Špaldové palačinky s rebarborou

recept ze stránek www.tacos.cz
3 porce:  15 dkg bílé špaldové mouky, 8 cl odstředěného mléka, 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2  bílek, 1/2 lžička přírodního cukru, 17.15 dkg reveně, 1/2 lžíce růžového sirupu, 13 dkg nízkotučného řeckého jogurtu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Předehřejte gril na středně vysokou teplotu. Plech vyložte pečicím papírem. Do středně velké mísy dejte mouku, mléko, olej, bílek a polovinu cukru. Šlehejte, dokud nevznikne hladká hmota. Přikryjte a odložte na 30 minut do chladničky.

www.tacos.cz Mezitím položte očistěnou a na 3 cm dlouhé kousky nakrájenou rebarboru na vyložený plech. Posypte ji zbylým cukrem a pokapejte sirupem. Grilujte 5 minut nebo dokud rebarbora nezměkne.

www.tacos.cz Malou nepřilnavou pánev se silným dnem potřete olejem. Pánev rozehřejte na středně silném ohni. Do pánve nalijte část těsta, mělo by vyjít po 2 palačinkách na porci. Smažte 2 minuty nebo až zespodu zhnědne. Otočte palačinku a opečte ji i z druhé strany. Opakujte se zbývajícím těstem. Palačinky podávejte s rebarborou a jogurtem.

vloženo 30.03.2024    zobrazeno 41x    verze pro tisk