Vepřové maso po čínsku [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

Vepřové kotlety s hořčicí a vínem

Vepřové kotlety s pomeranči

Vepřové kotlety se smetanou

Vepřové kotlety se smetanou a vínem

Vepřové kotlety v leču

Vepřové kotlety v šunkové omáčce

Vepřové Martinique

Vepřové maso - gyros

Vepřové maso à la Kypr

Vepřové maso Key West

Vepřové maso La-C'

Vepřové maso na kmíně s pivem

Vepřové maso na pivě

Vepřové maso na zázvoru

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové maso po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřové kýty, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 2 lžíce oleje, 2 lžíce sušených hub, 2 lžíce sójové omáčky nebo kostka masoxu a pár kapek vorcesterské omáčky, 1/4 lžičky chilli, 1/4 lžičky mletého zázvoru, 1/4 lžičky karí koření, 2  badyány (cípky, nikoli celé hvězdice), 2  papriky nebo pórky, 1/2  rajče,  trochu glutasolu, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na proužky, krátce opečeme v oleji, přidáme nakrájený česnek, cibuli a dále opékáme. Zalijeme sójovou omáčkou, přidáme koření, drobně pokrájené papriky, houby, rajče a za neustálého míchání opékáme. Nakonec přidáme trochu glutasolu. Ochutnáme a podle potřeby dosolíme. Podáváme s vařenou neslanou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3661x    verze pro tisk

Vepřové maso po čínsku

Vepřové maso po mexicku

Vepřové maso po pekingsku

Vepřové maso po provensálsku

Vepřové maso po srbsku