Velikonoční hlavička s uzeným masem [kuchařka cpt. Cooka]
cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Velikonoční hlavička s uzeným masem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  60 dkg vařeného uzeného masa, 6  vajec, 6  rohlíků, sůl, zelená petrželka, 3 dkg tuku, 2 lžíce sekaných mladých kopřiv, máslo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rohlíky nakrájíme na kostičky, zvlhčíme trochou vývaru z uzeného masa, rozšlehanými vejci a rozehřátým tukem a necháme prosáknout. Přidáme drobně nakrájené uzené maso, usekanou petrželku, kopřivy, sůl a směs vložíme do pekáče, silně vymaštěného máslem. Zvolna ji upečeme. Hlavičku podáváme teplou s malou přílohou brambor a se zeleninovým salátem, nebo studenou s kouskem pečiva a se sterilovanou zeleninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3653x    verze pro tisk

Velikonoční hlavička s vepřovým masem

Zapečená drůbeží pochoutka

Zapečené hrušky s rokfórem
(Gratin de poires au roquefort)

Zapečené vejce po ivančicku

Závitky plněné chřestem

Žampióny po španělsku

Žampiony s chilli
(Chile mushrooms)